|
Przepisy i porady na udane wypieki domowe Wypieki - ciasta, ciasteczka, torty i potrawy na KAZDĄ OKAZJĘ - poleć własne przepisy na stronie z Tarnowa
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Uzywam: |
Masła |
|
33% |
[ 1 ] |
Margaryny |
|
0% |
[ 0 ] |
Obojętne |
|
66% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 3 |
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid2
Administrator
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 11 razy Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Czw 10:54, 12 Lip 2007 Temat postu: Margaryna czy masło |
|
|
Margaryna czy masło
Ja osobiście częściej stosuję margaryny (w szczególności do ciast kruchych) jednak wydaje mi się, ze co do innych ciast nie ma większej różnicy (używanie margaryny, czy masła).
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Bartolus
Zawodowiec Forum
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Sob 13:33, 14 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
Też uważam, że to nie robi wielkiej różnicy, chyba że w danym przepisie jest napisane kąkretnie dodaj ... margaryny lub dodaj ... masła. Ale w znacznej większości przepisach to i to jest dobre.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|