Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe
Wypieki - ciasta, ciasteczka, torty i potrawy na KAZDĄ OKAZJĘ - poleć własne przepisy na stronie z Tarnowa
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Foty Chucka

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> O Patronie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:21, 04 Maj 2008    Temat postu: Foty Chucka

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Bartolus dnia Nie 19:22, 04 Maj 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:23, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Bartolus dnia Nie 19:24, 04 Maj 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:26, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:28, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Bartolus dnia Nie 19:28, 04 Maj 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:30, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:31, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:33, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:35, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 19:37, 04 Maj 2008    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pon 14:02, 05 Maj 2008    Temat postu:

Ale zachęcające - muszę zwrócić uwagę, że nie są to zdjęcia wykonane przez Administrację, lecz zostały one ściągnięte dla www.wypieki.fora.pl z Tarnowa

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Pon 17:59, 05 Maj 2008    Temat postu:

Wstawiło sie je po to, żeby zachęcało, wkońcu to wszystko z myślą o użytkownikach.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 16:54, 08 Maj 2008    Temat postu:

No jasne... przeciez to strona o Chucku Norrisie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Czw 19:01, 08 Maj 2008    Temat postu:

Dokładnie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> O Patronie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin