Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bartolus
Zawodowiec Forum
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Śro 18:18, 07 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Dzięki za pozytywną opinię. Ciesze sie, że podoba Ci sie strona, ciesze sie również, że udzieliłeś kilka cennych wskazówek jak ulepszyć forum. Napewno je weźmiemy pod uwagę. Strone cały czas stopniowo udoskonalamy. Sądze, że z czasem będzie dużo więcej przepisów itp. Tak naprawde to forum funkcjonuje od niedawna, także jeszcze wszystko przed nami.
Tymczasem zachęcam Cie do odwiedzania tej strony i do dodawania własnych postów.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Asumi
Praktykant Forum
Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Śro 22:23, 07 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Bartolus napisał: |
zachęcam Cie do odwiedzania tej strony i do dodawania własnych postów. |
To może jednak, coby nie narażać użytkowników na uszczerbek na zdrowiu, nie będą te moje posty zawierać przepisów xP Bo maja garkuchnia raczej nie jest zbyt... ehm... godna polecenia (?)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartolus
Zawodowiec Forum
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Czw 7:21, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Forum to nie jest tylko dla ekspertów kulinarii, ale i dla użytkowników którzy nie mają zielonego pojęcia w tej dziedzinie. Nie musisz dawać tutaj tylko przepisów. Jest tutaj też dział na śniadania, obiady, kolacje ,itp. Możesz polecać w tym dziale innym, co Twoim zdaniem jest najlepsze na śniadanie, czy też na obiad. Są też kategorie na bardzo łatwe i szybkie przepisy lub desery. Wystarczy, że zajrzysz do jakiejś książki kucharskiej i cokolwiek znajdziesz, to możesz wpisać. Następnie my Administratorzy spotkamy sie i wyprubujemy Twojego przepisu, a napewno nie będzie on zły i wtedy będzie już wiadomo że przepis jest sprawdzony i można go polecać innym. Zawsze pieczemy to co wstawią inni użytkownicy dla pewności, wtedy wiadomo, że przepis jest sprawdzony. Także jeśli chodzi o to, czy Twoje przepisy zaszkodzą innym, to sie o to nie martw. To już zostaw nam.
Wpisuj sie też co jakiś czas do naszej wyliczanki http://www.wypieki.fora.pl/rozmowy-wielotematyczne,94/
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid2
Administrator
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 11 razy Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Czw 17:13, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy za pozytywne oceny Drogi Użytkowniku... Podobnie jak Mój Przedmówca zapraszam Cię do dalszego Używania www.wypieki.fora.pl z Tarnowa. Mówiłeś, że nie potrafisz dobrze piec... hmm... To kolejna osoba, która tak mówi ... Wiem... zakładam nową kategorię - podstawy pieczenia / gotowania - KUCHNIA OD A DO Z - NAUCZ SIĘ PIEC I GOTOWAĆ z www.wypieki.fora.pl
Oczywiście stopniowo będziemy dodawać tam więcej informacji
Pamietajmy - jeśli dodajemy przepis z jakiejś innej strony / książki - pod postem (przepisem) musimy napisać, że PRZEPIS POBRANY DLA WWW.WYPIEKI.FORA.PL - to taka tycia uwaga... nie chcemy mieś nieprzyjemności z ewentualną skargą Autora
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Asumi
Praktykant Forum
Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Czw 17:38, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Dawid2 napisał: |
Mówiłeś, że... |
Tak, owszem, mówiłam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robert
Praktykant Forum
Dołączył: 08 Maj 2008
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Szczucin
|
Wysłany: Czw 17:41, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Widzę, że nasze grono się powiększa Cieszę się, że jestem z Wami - piekarzami... może wreszcie nauczę się piec
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid2
Administrator
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 11 razy Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Czw 17:49, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Witamy kolejnego Użytkownika... przypominam, że zakładamy nową kategorię do nauki pieczenia - patrzna menu główym
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartolus
Zawodowiec Forum
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Czw 20:52, 08 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Napewno sie ta kategoria sprawdzi. Nauczycie sie piec na 100%
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Asumi
Praktykant Forum
Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Nie 23:36, 08 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
O, widzę, że forum ma nowy image taki bardziej, jak się to pisze? mhroczny?
Co prawda czernie i szarości nie bardzo pasują do wypieków ale do Chucka Norrisa już jak najbardziej
Ale tak poza tym, to nowa kolorystyka mi się podoba Gratulacje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid2
Administrator
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 11 razy Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Pon 16:00, 09 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Mam nadzięję, że masz pozytywne myśli o czarnym tle dla Chucka? Według mnie czerń bardzo pasuje do tego Człowieka... ( oczywiście pozytywnie )
Co do tła... przypominam, że w Tarnowie odbywała się żałoba z powodu śmierci siatkarki. Zmieniając chwilowo tło, uczcziliśmy Ją...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Filipos
Moderator
Dołączył: 11 Lip 2007
Posty: 25
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/10 Skąd: Siedziba-Tarnów
|
Wysłany: Pon 19:34, 30 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
świetna! cudowna! pomysłowa! jednym słowem bardzo zachęcająca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartolus
Zawodowiec Forum
Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/10
|
Wysłany: Wto 10:43, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Wkońcu wszystko jest z myślą o Użytkownikach.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|