Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe
Wypieki - ciasta, ciasteczka, torty i potrawy na KAZDĄ OKAZJĘ - poleć własne przepisy na stronie z Tarnowa
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Twoja pisemna ocena strony.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> Twoja ocena strony www.wypieki.fora.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Śro 18:18, 07 Maj 2008    Temat postu:

Dzięki za pozytywną opinię. Ciesze sie, że podoba Ci sie strona, ciesze sie również, że udzieliłeś kilka cennych wskazówek jak ulepszyć forum. Napewno je weźmiemy pod uwagę. Strone cały czas stopniowo udoskonalamy. Sądze, że z czasem będzie dużo więcej przepisów itp. Tak naprawde to forum funkcjonuje od niedawna, także jeszcze wszystko przed nami.

Tymczasem zachęcam Cie do odwiedzania tej strony i do dodawania własnych postów. Laughing Very Happy Cool


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Asumi
Praktykant Forum



Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Śro 22:23, 07 Maj 2008    Temat postu:

Bartolus napisał:
zachęcam Cie do odwiedzania tej strony i do dodawania własnych postów.
To może jednak, coby nie narażać użytkowników na uszczerbek na zdrowiu, nie będą te moje posty zawierać przepisów xP Bo maja garkuchnia raczej nie jest zbyt... ehm... godna polecenia (?) Laughing

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Czw 7:21, 08 Maj 2008    Temat postu:

Forum to nie jest tylko dla ekspertów kulinarii, ale i dla użytkowników którzy nie mają zielonego pojęcia w tej dziedzinie. Nie musisz dawać tutaj tylko przepisów. Jest tutaj też dział na śniadania, obiady, kolacje ,itp. Możesz polecać w tym dziale innym, co Twoim zdaniem jest najlepsze na śniadanie, czy też na obiad. Są też kategorie na bardzo łatwe i szybkie przepisy lub desery. Wystarczy, że zajrzysz do jakiejś książki kucharskiej i cokolwiek znajdziesz, to możesz wpisać. Następnie my Administratorzy spotkamy sie i wyprubujemy Twojego przepisu, a napewno nie będzie on zły i wtedy będzie już wiadomo że przepis jest sprawdzony i można go polecać innym. Zawsze pieczemy to co wstawią inni użytkownicy dla pewności, wtedy wiadomo, że przepis jest sprawdzony. Także jeśli chodzi o to, czy Twoje przepisy zaszkodzą innym, to sie o to nie martw. To już zostaw nam.

Wpisuj sie też co jakiś czas do naszej wyliczanki http://www.wypieki.fora.pl/rozmowy-wielotematyczne,94/


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 17:13, 08 Maj 2008    Temat postu:

Dziękujemy za pozytywne oceny Drogi Użytkowniku... Podobnie jak Mój Przedmówca zapraszam Cię do dalszego Używania www.wypieki.fora.pl z Tarnowa. Mówiłeś, że nie potrafisz dobrze piec... hmm... To kolejna osoba, która tak mówi zdziwienie ... Wiem... zakładam nową kategorię - podstawy pieczenia / gotowania - KUCHNIA OD A DO Z - NAUCZ SIĘ PIEC I GOTOWAĆ z www.wypieki.fora.pl

Oczywiście stopniowo będziemy dodawać tam więcej informacji Wink


Pamietajmy - jeśli dodajemy przepis z jakiejś innej strony / książki - pod postem (przepisem) musimy napisać, że PRZEPIS POBRANY DLA WWW.WYPIEKI.FORA.PL - to taka tycia uwaga... nie chcemy mieś nieprzyjemności z ewentualną skargą Autora Wink Wink Wink

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Asumi
Praktykant Forum



Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Czw 17:38, 08 Maj 2008    Temat postu:

Dawid2 napisał:
Mówiłeś, że...
Tak, owszem, mówiłam Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Robert
Praktykant Forum



Dołączył: 08 Maj 2008
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Szczucin

PostWysłany: Czw 17:41, 08 Maj 2008    Temat postu:

Widzę, że nasze grono się powiększa ano prosze! Cieszę się, że jestem z Wami - piekarzami... może wreszcie nauczę się piec Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 17:49, 08 Maj 2008    Temat postu:

Witamy kolejnego Użytkownika... przypominam, że zakładamy nową kategorię do nauki pieczenia - patrzna menu główym Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Czw 20:52, 08 Maj 2008    Temat postu:

Napewno sie ta kategoria sprawdzi. Nauczycie sie piec na 100%

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Asumi
Praktykant Forum



Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Nie 23:36, 08 Cze 2008    Temat postu:

O, widzę, że forum ma nowy image Smile taki bardziej, jak się to pisze? mhroczny? Wink
Co prawda czernie i szarości nie bardzo pasują do wypieków Wink ale do Chucka Norrisa już jak najbardziej Razz

Ale tak poza tym, to nowa kolorystyka mi się podoba Smile Gratulacje Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pon 16:00, 09 Cze 2008    Temat postu:

Mam nadzięję, że masz pozytywne myśli o czarnym tle dla Chucka? ale super! Według mnie czerń bardzo pasuje do tego Człowieka... ( oczywiście pozytywnie )

Co do tła... przypominam, że w Tarnowie odbywała się żałoba z powodu śmierci siatkarki. Zmieniając chwilowo tło, uczcziliśmy Ją...


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Filipos
Moderator
Moderator



Dołączył: 11 Lip 2007
Posty: 25
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Siedziba-Tarnów

PostWysłany: Pon 19:34, 30 Cze 2008    Temat postu:

świetna! cudowna! pomysłowa! jednym słowem bardzo zachęcająca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartolus
Zawodowiec Forum
Zawodowiec Forum



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 674
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/10

PostWysłany: Wto 10:43, 01 Lip 2008    Temat postu:

Wkońcu wszystko jest z myślą o Użytkownikach.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> Twoja ocena strony www.wypieki.fora.pl Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin